fredag 16. juli 2010

En tur blandt ville dyr

Tenkte kanskje jeg skulle dele litt bilder og erfaringer, park for park. Vi starter med Skandinavisk dyrepark. Parken ligger midt mellom Randers og Ebeltoft, litt avsides til, litt sånn midt ut på et jorde. Vi var her en ettermiddag fordi vi syns det ble for varmt å besøke Randers regnskog;) 
Her går man langs en sti, gjennom skog og ut i det åpne landskap med dyr fra den skandinaviske faunaen. Noen av dyrene går fritt på sitt område, andre er trygt plassert bak høye gjerder. Her hadde de blandt annet ulv, polarrev, isbjørn, brunbjørn, moskusokse, dådyr, hjort, villsvin, mini gjeiter og reisdyr. 
 
Det vi var heldige med var at vi fikk være med når de foret isbjørn og.....

brunbjørn!

Om denne parken skulle fått terningkast av oss, hadde den endt opp med 
fordi den var litt for kjedelig for vårt vedkommende. Dette 
er en plass man stikker innom om man likevel er på vei forbi og vil ha litt 
avveksling.

Har du også besøkt denne parken, eller noen av de andre jeg kommer til å skrive om, så kom med dine erfaringer også! Husk vår opplevelse er ingen fasit på hvordan parken kan oppleves;)

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for gode ord inne hos meg:) Jeg er veldig enig med deg. Syns det er vanskelig med overpositive folk, som alltid skal skryte, og like vanskelig er det med negative, sytete folk.. en gylden middelvei er flott:)

  Så fin park dere har vært i:) Gleder meg til tulla blir stor nok til å syns parker er moro:)

  Ønsker deg en deilig sommerkveld:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 2. Jeg troede lige det var en anden dyrepark, Ree park, du havde besøgt, men da jeg tjekkede dit link så jeg at det ikke var den.

  Det er da ærgeligt at det kedeligt. Dyreparker kan jo ellers være ganske spændende.

  Du har taget nogle gode billede endda :-))

  SvarSlett
 3. Vi voksne var egentlig fornøyd med at den var litt kjedelig, for været var så fint og tempen så høy at det var en sann glede å kunne sette seg i bilen med air condition på full guffe;) Å se dyrene så tett på var selvfølgelig en opplevelse, men det var liksom alt også. Ree ligger på Sjælland?

  SvarSlett
 4. Vi har vore der, heilt ok å traske rundt litt, trur dådyra og killebukkane var høgdepunktet her! Vi synest vel at det er meir spanande å sjå litt meir eksotiske dyr når vi først skal i dyrepark (ikkje at bjørnar er kvardagskost her heller heldigvis), og liker såleis betre løveparken ved Billund.

  Men Djurs er bra, kjenner att bileta lenger nede, har nokre slike sjølv:)

  Eva

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)