lørdag 17. juli 2010

Kvakk, kvakk her, og kvakk, kvakk der

 Her har vi gått skikkelig i feriemodus, lever livets glade dager med full avslapping, intet tidspress, bare gjør det vi vil, når vi vil...nesten i allefall;) Og noe av det vi vil er å anskaffe oss nye kjæledyr! På onsdag kom to små gule kyllinger i hus, det sa kvakk-kvakk hele veien hjem, og det ble litt bæsj her og der....for de kunne selvsagt ikke sitte i buret, de måtte sitte i fanget;) Disse søte små var nok ikke særlig vant til mennesklige kontakt så det ble litt kvakling og småspringing den første dagen, men allerede nå er de mye bedre.
Nå bader i de i husets badekar, svømmer rundt og spiser litt brød, for så å stå i buret inne- eller sånn som i dag ute- sammen med oss. Lillebror storkoser seg med å sitte å se på disse små skapningene, banker litt på buret og ler. De er nok dessverre navnløs enn så lenge, ble litt vanskelig å bestemme, men det heller mot Donald og Dolly;)
Arbeidet med å etablere en utehage for dem er i gang, hagens mest gjenvokste flekk skal etterhvert bli en fin plass for ender og høner er planen. Nå skal det gjøres skikkelig slik at vi får muligheten til å ha dem der året rundt. Vi har prøvd med høner, kanskje litt for mange, i det eldste fjøset vårt men det gikk dårlig. Det gikk nemlig galt med brannvarslingssystemet og det hylte i tide og utide, slettes ikke gøy klokka 4 om natta:( Nå gjenstår det bare å vente på at gubben skal på jobb slik at vi kan anskaffe oss et par høner;) Når katten er borte danser musene på bordet sies det, hihi.


2 kommentarer:

  1. Så moro med andunger :) Er det mye arbeid? Stikker dem ikke av? Hehe... Ha en fin kveld :)

    SvarSlett
  2. Du godeste hvor ser Lillebror bare lykkelig ud. Han har vist ønsket sig ænder hele sit liv :-))
    Tillykke med familieforøgelsen :))

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)