torsdag 29. juli 2010

Kreativt avbrekk fra hverdagen

Jeg har glemt å vise det jeg har laget de siste 14 dagene, for jeg har klart å skvise inn litt hobby de kveldene jeg har sittet foran tv'n, altså tirsdag og onsdagskveldene;) Heklet brikke atter en gang, og denne gangen med nytt mønster, men samme som det jeg heklet til oppvasktablettglasset mitt.
Bosniatøfler har det også blitt(overse de trådstumpene som ikke er klipt) Endelig klarte jeg å strikke begge to samtidig, så lur har jeg ikke vært tidligere at jeg har strikket begge to på samme rundpinne når jeg først holder på. Nå skal det bli flere etterhvert, for mine egne er nå utslitt.

Disse er til eldstejenta og hun sto omtrent over meg å ventet på at de skulle bli ferdige! Så de har allerede vært i bruk før de ble knipset. Om du ikke har prøvd å strikke disse før, så anbefaler jeg at du prøver for de er ganske enkle,oppskriften finner du her


1 kommentar:

  1. Så flott brikke og ikke minst de morsomme tøflene! Har aldri sett slike før, men de ble jo helt toppers. Takk for at du også la ut oppskriften, for disse fikk jeg lyst til å prøve om litt.

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)