onsdag 18. august 2010

En salig blandingÅ for en herlig tid vi har her nå, solen skinner og vi koser oss. Selv mor har tatt et sjøbad, det burde vel vært dokumentert for det tilhører sjeldenhetene, men et bilde hadde vel muligens ikke egnet seg på nett;)

Ellers så ga jeg vel et hint her forleden dag om bonderomantikken på sitt beste sommerstid. Dette ka jeg vel fortelle mer om nå. For vet dere egentlig hva som er prikken over i'en i ordet

Bonderomantikk?

Når vi er på landet kan dette være tre ting, enten kumøkk, det er det ikke for en slik flekk blir aldri så liten- tro meg! Et annet alternativ er flua, men den sitter sjelden i ro, den svinser rundt og biter, er rett og slett til irritasjon.


Nei, prikken over i'en er................ FLUESKIT!!! Etter så mange år på landet er jeg helt sikker også;) Men prismer skal vi ha, men å vaske dem er ikke vits i før den siste flua har dratt sin vei. Fortvilt, men sånn er det bare. En venner seg til det meste her i livet, og uansett så er vi mest ute, haha.


Liten traktor ikke sant?


Eller kanskje ikke...? Denne som står lengst bort har nemlig fruen kjørt i kveld- med henger- veldig stor i forhold til den som står nærmest i bildet, og gigasvær i forholde til den i midten;) Utrolig hva man klarer bare man tørr! Og jeg turte!! Nei, jeg er ikke kry i det hele tatt, hihi.Og gubben måtte ta den som står nærmest;) Lillebror var også med, og etter en times tid så sovna han, nå er han forflyttet til senga og sover søtt, mulig han drømmer om traktor og henger. 

Ønsker dere alle en flott kveld- og lykke til med skolestart til store og små i morgen!! Gleder meg til faste rutiner igjen:)

1 kommentar:

  1. Ja du fluåskjit vet jeg hva er ja:( Det er som du skriver ikke noe vits i å vaske før de har gått i dvale:)
    Bodde ei tid på en gård, å jeg trodde jeg ble gal!!! Men der må det ha vært ekstermt, for det var store klaser med digre svarte fluer!!?? Æsj..blir kvalm bare tanken..Har det faktisk på film også...for jeg har aldri sett maken;)

    Ha en fin dag:)

    Klemmer Ea

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)