tirsdag 31. august 2010

Innevær


I dag har det regnet så og si kontinuerlig her hos oss, og hva passer vel bedre da enn å pjaske med ting innendørs? Det trengs i allefall når man er en aktiv familie med tre etasjer! Jeg har tilbragt en del tid i kjelleren på jakt etter litt mere plass. 


Nettbutikken Kokodille skal ha visning/åpent lager nå i september, så da må jeg rydde slik at det er mulig å komme seg inn der nede. Lageret okkuperer i dag tv-stua vår, ikke så mye som minner om det akkurat nå;) Og innom lageret er gjesterommet vårt. Jo mer plass man har, jo verre er det. Men nå er jeg på god vei, det ryddes og det kastet i kassevis. Klær i haugevis har fått nye eiere, og det er godt å vite at klærne som jentene har vokst ut av kan komme til nytte. 


Men er det en ting jeg ikke liker når det kommer til rydding, så er det levering av tomflasker.... Det er så kjedelig!! Nå er det en jobb som kun gjøres et par ganger i året også, så da kan en jo bare forestille seg hvor ille det er, blir god plass når alle sekkene er ute av huset;) Men etter å ryddet i tomflaskene i dag, så er jeg mer og mer frista til å kjøpe en Sodastream maskin! Er det noen som har en anbefaling, bør jeg velge en sodastream eller er det noen av de andre produsentene som har like gode maskiner?


For å belønne meg selv og resten av huset, eller egentlig så var det vel fordi vi hadde tilgang på råmelk, så ble det også satt en bolledeig i dag. Så nå er i allefall jeg forderva-spist på boller og kanelsnurr, skal innrømme at det er litt godt også, hihi.

Ønsker dere en flott tirsdagskveld!!!

1 kommentar:

  1. Åååå nå fikk jeg innmari lyst på kanlesnurrer...mmmm...Må vel sette igang med baking nå utover høsten!!

    Å så skal jo jeg og du male..hihi:) Vi får inspirere og pusje på hverandre...har en lei tendens til å tro at jeg har all verdens tid!!! Noe som jeg ABSOLUTT ikke har!!

    Ha en flott dag:)

    Klem Ea

    SvarSlett