torsdag 5. august 2010

Så merkelig det enn høres ut, så er faktisk skoleferien alt annet enn avslapping.... Dagene flyr fortere enn vi selv har lyst til, alt vi hadde planer om å gjøre står fortsatt på planene, men om vi rekker å gjøre noe som helst av det er en annen sak.... Å ta seg tid til å blogge midt oppi det hele er ei heller enkelt, men i dag kan jeg endelig sette meg ned å knote noen ord. Med herlig kaffe Latte i koppen:)
 I dag reiste gubben til havs igjen, så nå blir jeg sjefen både i huset og i fjøset. Dette blir tilvenning til skolestart, altså på legging av store og små, for nå har vi nytt livet til fulle med sene kvelder og null stress om morran, det har virkelig vært en herlig tid! 
Her har det gjerne vært vaffelkos langt etter vanlig sengetid for jentene, og vi har sittet å kost oss rundt spisestuebordet. Selvsagt planlagt hva vi skal bruke morgendagen til og sånn forskjellig småtteri. Mye tullprat har det også vært;) Slikt hører med når man er mange rundt bordet, en god latter forlenger som sagt livet;) For det meste er det flere rundt bordet enn husets fem faste, og det er bare koselig, for her i heimen er det alltid åpnet hus for venner av barna:)
 At vi denne sommeren- ja de kaller faktisk juni og juli for sommermåneder- har vært spart for stresset med å ligge langflat på stranden har også forårsaket en del rot i heimen. Men det trygge med det er at rotet forsvinner ikke av seg selv, så det er å finne enten man vil eller ei. Planene mine om å male både det ene og det andre skapet har så langt ikke blitt gjort til virkelighet, men det skal bli for nå er jeg i siget;) I dag har kjøkkenskapene fått besøk av den harde hånda, og masse rot har tatt fatt på siste reis, nå er det slutt på rot som kommer snusende så snart det ser dagslys! Endelig:)

Om ikke lenge så fyller jeg år, og siden jeg syns at den største gleden her i livet er å gjøre andre glad vil jeg gi bort en liten, hjemmelaget gave da, så følg med for hvordan du kan bli den heldige vil jeg fortelle dere senere;)

2 kommentarer:

 1. Så koselige sommerkvelder dere har hatt og har:)

  Her ble det jo ingen ferie av den lange sorten i år og ungene er så små at leggetiden har gått som normalt. Derimot skal vi på "DauSau"-festival på mannens barndomssted på lørdag, det innebærer at vi må reise en tre timers kjøretur etter at mannen er ferdig på jobb som igjen innebærer at barn sovner i bilen på feil tidspunkt og leggingen neppe forløper som vanlig. Av og til må man bare omrokkere litt på godt inarbeidede vaner (håper det er like lett å snu om igjen på søndag *krysser fingre*)

  Ha en deilig helg, Veronika:)

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. Veronika....du kan ikke være det bekendt !!! I samme sekund jeg læser ordet vaffelkos løber mundvandet og det eneste jeg kan tænke på er norske vafler med rømme og multebær. Og det er alt for længe siden jeg har stegt vafler sidst og multebær kan jeg ikke få i Danmark. Og heller ikke rømme for den sags skyld.
  Men når det er skrevet, må jeg også sige at det er gode sommerminder du fortæller om. Kos kos kos. Og så bliver det ikke bedre :-))

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)