mandag 4. oktober 2010

Whole new beginning


Nei det er ikke jeg som skal begynne på nytt, nei i dag har jeg tenkt å hylle Elin Gaustad!!  For i dag kom hennes første cd, Whole new beginning i salg, og for en flott cd!! Vi ramla inn på Coop'en i håp om å få kjøpt den, minstejenta var redd de var tom allerede siden vi ikke kom oss ut før på ettermiddagen, men de hadde en del igjen enda og mor som var plassert i bilen mens jenta sjekka lagerstatusen, ble innropt;)

Første gang vi hørte at Elin skulle delta i X-faktor så trodde vi faktisk at det bare var tull... I dag er vi kjempeglad for at hun turte å stille opp, for den stemmen hennes er bare helt utrolig! Men hun er også en flott låtskriver som har skrevet åtte av sangen åtte sanger med mening- på cd'n sin selv. Og jentene syns det er artig å ha en kjendis i nabolaget, det er jo tross alt ikke helt vanlig her på bygda;)


Det var nok ikke alle som hadde trodd at den sjenerte jenta fra nabogården skulle komme så langt, i allefall ikke Peter Peters, kan tenke meg at han gremmer seg over å brukt øynene og ikke ørene den gangen han sendte Elin gråtende hjem fra X-faktor. Takk og pris for at det finnes mennesker som Jan Fredrik Karlsen :)
Jentene satt og hørte på youtube i helgen, og når jeg spurte hvem som sang så flott, så var svaret "Elin vel" Og i dag etter å hørt cd'n så er jeg overbevisst om at vi kommer til å høre mere fra Elin Gaustad fremover. For er det noen jeg ønsker skal komme langt her i livet og få en Whole new beginning så er det virkelig henne!! Jenta som i alle år har kommet bort i mengden og som i det daglige liv er hemmet av sitt dårlige syn. Du kan lytte til sangene hennes her, men jeg anbefaler virkelig å kjøpe cd'n, du kommer ikke til å angre! Her har vi nå Elin både i hus og bil, så da er det vel ikke tvil om hva vi skal lytte til fremover:)


Med dette ønsker vi Elin lykke til, måtte det bli mange cd'er i fremtiden:)5 kommentarer:

 1. Ka flink du e å skriv, Veronika! Dætt hælt vækk når i sett me bloggen din. =)

  SvarSlett
 2. Takk Lena, rett fra hjerte vet du, spontan og direkte:)

  SvarSlett
 3. Helt enig i alt du skriver. Vi kan være stolt av sambygdingen vår nå ja. Visste hun var flink men cd var bedre enn forventet. Så mye selvskrevet og greier!!!

  Ungene ligger å hører på nå.

  SvarSlett
 4. Men så artig at ho er fra nabogården deres da:)
  Jeg syns Elin er kjempe flink...ble rørt til tårer da ho var på Senkveld og Jan Fredrik ga henne platekontrakt:)

  Cden skal kjøpes:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 5. Elin synger så sjelfullt og nydelig at både jeg og mannen fikk tårer i øynene på den første audition:) Utrolig flott når hun har sunget med Kurt Nilsen også, utrolig flott kombinasjon av stemmer når de synger sammen:)

  Ønsker deg en nydelig uke, nå er vi så lei snørr og hosting her at vi har bestemt oss for at i helgen blir alle sammen frisk prompte:)


  Klem

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)