tirsdag 5. oktober 2010

Høstferie og lange late dager


Denne uka er det høstferie her hos oss, og hva gjør man så med det? Jo man slapper av, tar dagen som den kommer og bare nyter det! Været er også på vår side, så i dag var det 18 grader klokka 8.....uvanlig, men godt:)


I går tilbragte vi tid like oppe i skogen her, skulle litt lenger opp, men det var regndråper i luften og vi fant en litt skjermet plass lenger ned der vi kunne sitte tørt og kunne grille pølseBarna koste seg, og etter en stund fant også Pochahontas ut at vi var der, og kom snikende og skremte vettet av oss som sto med ryggen til;) Han ble bestukket med pølsebrød, mulig det var her vi gjorde den største feilen, for når de små fikk kjeks, ja da rappa han likeså godt den ene kjeksen etter den andre.... Men gutta bare lo!


Hipp hurra for pappa som har bursdag!!!
I dag har vi vært i selskap hos pappa, lunsj og kake. Vi laget smuldrepai for første gang, herlig smak av hjemmelaget eplemos og vaniljekrem, god både med og uten is. Ingen bilder av denne herligheten da Veronika måtte tilbringe tiden hun skulle brukt til å bake på jakt etter en kake til feiring av ferdig fjøsbygg, derfor ble paien laget hjemme og stekt hos jubilanten, og kamera ble glemt i gangen hjemme... Men den blir nok laget flere ganger!


Nå er pizzaen fortært og byggefolkene har dratt, med andre ord så er selve fjøsbygget nå ferdig! Nå gjenstår alt innvendig, mange meter med innredning skal monteres, og mange kvadrat med gulv skal flislegges, men nå begynner vi å se mål, og vi gleder oss til å produsere melk i topp moderne lokaler!


Ønsker dere alle en strålende flott tirsdag!

4 kommentarer:

 1. For et herlig innlegg:) Kjempefine bilder, vakre barn, og pizzaen så veldig god ut:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Tror du jeg misunner deg den deilige tempraturen eller?? Jepp det gjør jeg;)
  Men det ble faktisk litt bra vær her å iløpet av dagen;)

  Klem Ea

  SvarSlett
 3. Vakre bilder - finnes ikke finere sted på denne jord! 18 grader er jo omtrent sommertemperatur da - heldiggriser!

  Og tusen takk for bursdagshilsen! :-)

  SvarSlett
 4. Hei,ta deg en tur innom meg....og legg igjen adressen din.... :) Du hadde jammen litt vinnerlykke..... :)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)