tirsdag 2. november 2010

Mandagstema - Halloween


I helga var det jo Halloween, og siden jeg er en stor motstander av den traskinga fra dør til dør, har jeg i de fleste år latt jentene hatt en alternativ halloween feiring. Vi har brukt å hatt noen små venner av dem samlet, spist skummel mat og drukket skummel drikke, og så har de fått lekt seg eller sett film. Etterhvert har jo disse små vennene blitt større, merkelig nok så har også jentene mine blitt det....hvor ble tiden av...:( 


 I år så hadde jentene blitt så store at de skulle ha halloweenfest sammen med ei venninne av eldstejenta, og de planla og de planla... Typisk dem;) Tilfeldighetene gjorde det slik at festen ble flyttet hit i siste liten og de fikk loftet til diposisjon. Og de koste seg masse!!! Var ganske så stille der oppe også. 


Maten hadde de fått velge selv, så det ble mummier( halve pølser i et svøp av pizzadeig), kyllingvinger og brownies. Men for noen år siden laget jeg gresskarkake til festen deres, den fant jeg tilfeldigsvis bilde av også som dere kan få se.

Det var Halloweenfeiringen her i huset, flere Halloween innlegg kan dere lese her

1 kommentar:

 1. Hei Veronika :)

  godt å høre at det ikke er bare jeg som ikke liker dette Hallowen styret.. har aldri hatt sansen for det.. derfor syns jeg det er kjekt når folk finner på noe annet for ungene enn de at de går fra dør til dør og maser etter godteri..

  Du er flink til å finne på ting du.. styrer og ståker.

  Håper ellers det går bra, skjønner at ikke alle dager er like og at ting fortsatt kan være tøffe, Kristjan vill alltid være med dere. Det skjønner jeg.

  Varm klem fra Meg:)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)