lørdag 20. november 2010

Juleshopping


Jeg og lillebror har vært på julegaveshopping, to dager i Trondheim:) Og jeg har garantert hatt verdens beste reisekompis!! Så snill og sjarmerende at.
Badebildet er tatt hjemme, de har ikke slik råååsa tapet på hotellet atså;)
Natten tilbragte vi på Thon hotell Gildevangen, et supert hotell når man har med seg små barn for her var det kveldsmat og ikke minst super service! Når man reiser med en pjokk på 17 måneder er det en fordel å slippe å dra ut på byen for å skaffe mat, så kveldsmaten var en av grunnene til at vi valgte Gildevangen. 

Når vi kom på rommet sto badestampen klar og lillebror som bare liker å bade sånn dann og vann, var klar til å stupe oppi på 1-2-3! For ikke snakk om da vi skulle leke oss litt før leggetid og manglet et skrujern for å få fart på marihøna;) Damene på hotellet satte seg i sving for at lillebror skulle slippe å kjede seg;) Og liv ble det i marihøna til slutt.
 
 
Vi fikk handlet masse julegaver, og etter en svipptur til Molde i dag, er vi så å si i boks! Herlig!!!!! Vi var også innom Lille Martine på Byhaven, kjempefin butikk med mange fristelser! Jeg hadde en ting som jeg bare måtte ha der, og den hadde de!Så nå er den enn så lenge trygt plassert i en mørk krok inntil adventskalenderen skal opp. Regner med at noen kommer til å bli veldig glade;) 


Turens høydepunkt var Toy's'us, og det var et eldorado for lillebror, han satt paralysert i handlevogna og sa bruuuumm hele tiden. Men en ting er rart med denne gutten, han sover ikke i bil! Vi kjørte hjemmefra klokka 8 og var fremme klokka 12, og han var like blid og våken. Hjem igjen ble det avreise klokka 16 og hjemkomst klokka 20, og han var fortsatt like blid!!! Men klokka ti i går kveld var det bom stille, da var han trøtt;) Sovnet godt ved siden av sin nye venn Timmy. Nå skal jeg ta meg en kopp kakao, og rapport på hvordan den smaker skal dere få i morgen;)


Ønsker dere alle en kjempeflott kveld!!!!!!!!!!!!!


2 kommentarer:

  1. Så bra du fikk tak i alt du skulle :) Koselig at du stakk innom på lunsj også!

    Klem, Christel

    SvarSlett
  2. Kjempekoselig å besøke dere Christel!!! Må nok be deg fint om den oppskriften:)

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)