søndag 21. november 2010

På flørteren.....

I går hintet jeg om en kopp kakao som skulle nytes, og i dag kan jeg fortelle mer;) Du skjønner det at nå som fjøset er så og si ferdig må vi jo kunne servere de som stikker innom en kopp kaffe også. Derfor ble vi enig (trodde jeg...) om å kjøpe en Dolce gusto til fjøset. Selv har jeg jo en Nespressomaskin inne, men jeg har og tilgang på melk og steamer- som om jeg ikke har det i fjøset haha- men jeg ville ha noe som var enkelt å bruke selv for gubben;) Fordelen og overtalelseargument nr en med Dolce var at det kunne lages kakao uten kaffesmak. Selvsagt husket ikke gubben at vi hadde blitt enig om dette innkjøpet, men nå som den er kommet i hus så er det helt ok;) Ja for foreløpig står den inne på kjøkkenbenken for det er ikke vann på kontoret... 


Så var det spørsmålet: er du fornøyd? Vel, jeg syns det var litt rot med de brukte kapslene... de inneholder tydeligvis en del vann etter bruk:( Og så var det smaken på kakoen, litt usikker på om den var laget i riktig forhold, melkepulver/kakao... men den ligger vel sånn ca på linje med de posene som du rører ut i vann. Nå er jeg kommet inn fra fjøset og har så vidt fått i meg varmen, og er klar til å teste ut kaffe og cappucino, håper de smaker godt!! Skal selvfølgelig komme tilbake med en liten rapport;) 

Fin søndag til dere alle!!!


3 kommentarer:

 1. ååå sånn vil jeg også ha:)

  SvarSlett
 2. Rapporter i veg, eg vil ha kaffimaskin til jul, men veit ikkje ka type (for mange valg)! Når eg først skal ha, vil eg at muligheitene skal vere mange, men med minst mogleg griseri og arbeid;)

  Eva

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar i dag! Vi ønsker oss veldig en slik kaffemaskin, og det spørs om det kanskje blir litt investeringer snart :) Stor klem fra Anette :)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)