mandag 11. april 2011

Strikk til lillesøster


Endelig mer plass til bilder:) Nå nærmer tiden seg for lillesøsters ankomst, mai er jo like om hjørnet! Har strikket nok en djevellue og så prøvde jeg meg på en annen lue også...vel den tror jeg muligens ble litt stor, vi får se etterhvert. Disse er strikket i Lanett og knytingen er gjemt inne i luene for anledningen.


Spiralstrømper er supert til små føtter, og ikke minst så har lillesøster strikkasokker lenge når de er strikket uten hel. Disse er strikket i Dale babyull som jeg fant i kurven. Litt mer rosa blir det nok til lillesøster, og ikke minst lilla, en kjole er snart ferdig;) Har begynt å vaske klær og det jeg har kjøpt inn denne gangen er i lysrosa, søtt og ikke minst smått. Ellers så tror jeg at jeg har full kontroll på fødsel og ting vi behøver, alt står på en måte fremme da det "bare" er to år siden sist. Nytt kamera har jeg også kjøpt meg, får det i neste uke og da skal jeg vel rekke å lære meg å bruke det før lillesøster kommer tenker jeg. Nå gleder vi oss kjempemasse altså!! Måtte tiden fremover gå kjempefort :)

Ønsker dere alle en kjempeflott mandag!


5 kommentarer:

 1. Masse nydelig til kommende lillesøster! Sånne tubesokker er geniale, de var noen av de få ungene mine ikke klarte sparke av.

  SvarSlett
 2. Veldig mye flott du har laget til lillesøster :)

  SvarSlett
 3. Så fine farger det var på luene til lillesøster, og spiralsokkene blir veldig fine å ha...

  SvarSlett
 4. Hun blir jo en riktig moteprinsesse fra første stund så flink du er med hendene dine. Gleder oss til å treffe henne og bli kjent med henne.

  Rita Helen

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)