mandag 27. juni 2011

Lange, late dager...


Vel, ikke her i allefall! Tiden flyr, oppdateringene blir sjeldnere og sjeldnere, det er ikke viljen det står på, men mangelen på tid til å sette seg ned å blogge og besøke andre blogger. Å være praktiserende firebarnsmamma er en stor overgang fra det å være trebarnsmamma- tro meg! Det beste man kan gjøre er å ta tiden til hjelp, og ikke minst....lære seg å leve med litt rot og uorden..... At de to største har sommerferie og været slettes ikke innbyr til så mye kreativitet på utsiden av huset gjør vel egentlig ikke saken noe bedre, men jeg lokker med en dagstur eller to  i håp om at de skal rydde loftet i det minste;)


Lillesøster er litt av en solstråle, sjelden sint og sur, men innimellom veldig mye våken. Kan ikke huske at lillebror var så mye våken, men så har jeg jo teflonhjerne og da;) Lillesøsterkjolen jeg strikket til henne før hun kom (les mer her), passer i allefall, faktisk så var det første gang hun hadde kjole på i går. Husker store-storesøster brukte kjole allerede på sykehuset, og siden kledde jeg henne i kjole helt til hun ble så lei av kjoler at hun selv nektet å ta dem på. Storesøster derimot brukte kjoler til og med i fjøset, jeg måtte hamstre kjoler på salg slik at hun til enhver tid hadde kjoler tilgjengelig. Sydde til og med borrelås i ryggen på de som var vanskelig for henne selv å kle på seg selv. Så derfor blir det spennende med tid og stunder å se hvordan lillesøster blir i klesveien. Hun har forresten kjole i dag og;)

Lillebror har rukket å fylle 2 år, og da har bloggen min også passert to år:) Så følg med, for det må vi vel feire!

3 kommentarer:

 1. Nydelige lillesøsterbilder! Og selvfølgelig har du mye mindre tid nå enn før, en liten krever jo så mye.. Kos dere videre ;)

  SvarSlett
 2. Såååå søt!!!!

  Klem, Christel(teflonhukommelseklubben!)

  SvarSlett
 3. Hehe, kjenner meg att i den; her er det berre laaange dagar for tida! Huset er kaos stort sett, eldstejentene er trøtte fjortisar som søv lenge, mendan dei små gjerne søv på skift om kvelden...

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)