mandag 4. juli 2011

Ny uke, nye muligheter!


 Den siste uken har vi bare festet her i huset, huset fullt med viltre 11-13 åringer på onsdag, familie på lørdag og venner på pizza og kaker på søndag. Eldstejenta fyllte nemlig 12 år i går, og i dag fyller gubben år. Så her i huset går det slag i slag når det gjelder feiring, vi starter i mai og avslutter i september. Planlagt lurer du kanskje på? Men nei, det er faktisk ikke det. Nei, her tar vi livet som det faller seg, akkurat som Baloo!


Litt kjedelig er det også med dagene på rekke og rad i løpet av fem måneder, for mor er så lei av kaker når det nærmer seg hennes egen bursdag i september at den for det meste blir forbigått i all stillhet... For at kakene skulle bli laget og huset rydda, måtte lillemor enten ligge tett inntil meg i sjalet eller ligge å sprudle i Mawoken sin, og hun trivdes godt med begge løsningene. Akkurat nå ligger hun rett ut og sover som en stein, etter å vært våken i hele går- mer eller mindre- bare så vidt hun har åpna øynene og fått i seg mat. I morgen derimot skal vi ut på tur. Hvor? Vent og se;)

Ønsker alle en riktig flott dag, og jeg er straks tilbake- jeg har nemlig masse på hjertet (eller var det på minnebrikken?)1 kommentar:

  1. Hei Veronika
    En veldig søt baby og er glad i familien!
    Nice T-skjorte med en Kuhmotiv som passer til gården.
    Hilsen fra Wilma

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)