tirsdag 16. august 2011

Sommerferien er straks over


Sommerferien nærmer seg faretruende slutten og en ny hverdag er dermed like om hjørnet. Spennende, eller hva? Her i huset starter skolen samtidig med at gubben reiser til havs for to uker med jobb. Mor sjøl blir dermed hjemme alene med fire søte barn og en haug med firbeinte som skal ha sitt daglige stell og ettersyn. Det er nå Veronika priser seg lykkelig over at lille suprice kom etter at roboten har tatt over melkinga, for hvordan skulle hun klart å fått to småttiser i seng samtidig med at kyrne skulle levert melka si og de to eldste vært på både fotball og håndball...? For ikke å snakke om morgenstellet i fjøset. Ikke aner jeg, men jeg innser samtidig at overgangen fra 3 til 4 barn i huset er utrolig mye større enn fra 2 til 3. Nevnte jeg forresten at jeg dessverre må selge drømmebilen og gå over til enda større bil? Jo, da slik kan det gå;)

At jeg har slitt i flere år med ufrivillig barnløshet overskygges helt av gleden det gir å kunne nyte hverdagens små og store gleder sammen med disse fire barna mine. Englegutten min er alltid i mine tanker, for selv om vi har fått to små etter at Kristjan døde fra oss, så vil det alltid være en for lite. Nå fire år etter at vi startet på veien sammen jeg og Kristjan så kjennes det endelig bedre ut, ikke så bunnløst som det en gang gjorde, man lærer å leve med det. Heldigvis!


Det som kanskje gleder meg mest i dette øyeblikket er den hvite konvolutten jeg fikk i posten her en dag, den er virkelig gull verdt for meg! Etter flere år med uvisshet på grunn av noen blodprøver, er jeg i dag erklært fri for revmatiske faktorer i kroppen. Jeg er bare så utrolig glad for at den fryktede SLE, også kjent som Lupus, slettes ikke finnes i kroppen min. Det er nesten som å få livet i gave på ny, tro meg! Nå kan jeg senke skuldrene og gå en herlig høst med mange fine turer i møte - å, som jeg gleder meg!!!


Og på Buzzadorfronten har vi i dag fått mail om at vi skal få teste ut Vanish;) Gleder oss til pakke i posten, Kari-Malene har allerede begynt å tenke ut hvilke klær hun skal møkke ut! Jentene er nemlig redd jeg skal finne på spennende ting mens de er på skolen eller på besøk hos venner, så de møkker ut klær hele tiden....eller legger rene, sammenlagte klær innimellom de møkkete klærne. Alt for at de skal være trygge på at mor forblir hjemme i cella si;)

Ønsker dere alle en strålende dag!!

3 kommentarer:

 1. Ja, hverdagen er her igjen.
  En som skal begynne på siste året på ungdomsskolen samtidig som lillebror begynner på sitt aller første skoleår. Og ei "alene" i barnehagen, og minstejenta hjemme.
  Spredt litt for alle vinder, med andre ord.
  :)

  SvarSlett
 2. Ja hverdagen kommer snart igjen her også, siste friuka dette så er tilbake på skolebenken, skal bli litt godt å da:)
  Ungene blir litt late når de har ferie..hihi:)

  Ønsker deg en toppers dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 3. Flott at du ble erklært frisk :)
  God helg

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)