lørdag 8. oktober 2011

Vel blåst!


Høstferien er straks over og hva gjør vel det når været bare er møkk likevel liksom.... Var så heldig å få besøk av noen kjekkinger fra mandag til torsdag, og himmelen var åpen så og si konstant, i tillegg til at det blåste fælt. Typisk vestlandsvær vil du kanskje si...fortvilt sier jeg, men ok, vi hadde det kjempekoselig fordi vi! Onsdag klarte vi å komme oss ut for å vise frem Atlanterhavsveien, jeg selv syns jo den er like fascinerende i møkkavær som i solnedgang;) 

Var egentlig ganske så vindstille da vi var der sammenlignet med resten av dagen. Bølgene slo over svabergene og du hørte havet jobbe hardt. Gjestene våre fikk også se slakting av okse på nært hold da vi hadde et skikkelig uhell på oksefjøset, tror det er noen gutter som har mye å fortelle når skolen begynner igjen;) 

Nå er hverdagen like om hjørnet og vi teller ned til papsen kommer hjem igjen, i følge lillebror flyr han rundt omkring. Er så artig nå som lillebror har begynt å sette ord på ting, han synger og ler. Litt småsjalu er han også, men det går seg nok til når papsen kommer hjem igjen. Lillesøster er veldig hjemmekjær og liker best å sove i vogn ute....det sier seg vel selv at det har vært lite av den slags denne uka, men i dag har hun slått til og sovet 3,5 time! Det er stor forskjell mot de 45 minuttene hun sover om hun må sove inne.... Nå sover prinsen og prinsessen søtt, og de to store livvaktene har også funnet sengen, og mor sjøl har tenkt å krype sammen i sofaen og lese bok;) 

Natta!!! 
(Og til henne som skal ut å fly: God tur!!!)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)