onsdag 30. november 2011


Dagene flyr og lillesøster begynner å bli stor. Nå er hun oppe på alle fire og har avansert fra kun å komme seg bakover og rundt i ring, til å komme seg fremover både ved å åle seg og ved å krabbe. Grimaser har hun blitt flink på og hermer stadig. Lillebrors leker får ei lenger være i fred. Ellers så er lillesøster alt det som lillebror ikke var da han var like gammel, ikke sover hun noe særlig på dagtid og mat det vil hun slettes ikke ha. Det sier seg vel selv at det kan bli en smule slitsomt i lengden med en baby som ikke vil sove, vær som ikke frister å gå ut i og en aktiv toåring, det er også grunnen til at jeg lar bloggen leve sitt eget liv...håper likevel å komme sterkere tilbake etterhvert, men jeg garanterer ingen ting dessverre.

Nå prøver vi og se fremover til en fin førjulstid, julegirlanderen jeg vant hos Bestefars verksted er kommet opp, Betlehemskrybben kommet frem og mor sjøl tripper frem og tilbake i håp om å komme seg opp på boden for å finne resten av førjulspynten, ja og ikke minst finne frem kalenderene til de to som skal ha pakkekalender i år:) 

Ønsker dere alle en riktig fin førjulsuke!

3 kommentarer:

 1. Å så lik hun er sin bror da:)Artig å se:)
  Skjønner det blir litt stritt innimellom ja, men håper jo at du ikke forsvinner helt da:)

  Kos deg masse i dagen som kommer:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 2. Skjønn liten søster, Veronika:)

  Min blogg skurer og går mellom slagene også, det viktigste får komme først og så kommer bloggen når overksuddskosen er der:)

  Ha en deilig førjulstid!

  Klem

  SvarSlett
 3. Hun er jo blitt så stor! Du må ikke tenke på at du ikke får blogget så ofte som du vil, alt i hus og hjem går jo foran. Vi kommer jo innom når du har blogget uansett om det er ofte eller sjelden. Kos dere mye framover nå i førjulstiden :)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)