tirsdag 13. desember 2011

Varmer opp til jul


Så var jula like om hjørnet, og merkelig nok så er det en smule hvitt ute, og ikke bare det, det har vært det ei hel uke også;) Selv har vi vært ute og reist midt i førjulstiden i år. Vi stakk nemlig av til Gran Canaria 2. desember for ei uke i varmere strøk!

Lillebror viser oss at her har de tikk-takk sånn e Bamma, wow!
 Vi tok flyet fra Molde til Las Palmas, og akkurat denne dagen var det masse forsinkelser, men vi kom oss avgårde til slutt. Å reise med to små var slettes ikke så ille som jeg hadde trodd, litt gråting var det, men det kunne likeså godt være på grunn av forsinkelsene. 


Vi var fremme på hotellet hvor vi skulle bo, Lago Taurito, klokka 0.30 lokal tid, altså 1.30 norsk tid. Da var det bare å finne senga for store og små. Dagen etter var det ut og se hvor vi var henn i verden;) Taurito ligger i en dal, like ved Mogan.


Mamma var på besøk kvelden før vi dro og hun lo da hun hørte at jeg hadde pakka 
voksiposen til lillesøster. Vel, jeg er så glad for at den var med! Det var nemlig ikke 
så varmt om natta, og selv om air-condition var av, så var det godt for ei frossen
mamma å dra over seg voksiposen;) Lillesøster sov i posen slik hun gjør hjemme, 
bare at den var ikke knytt sammen slik vi pleier.


Solnedgangen sett fra verandaen vår. Dette kaller de begrenset havutsikt, mulig på grunn av den palma;) Vi hadde all-inclusive og det var matbuffet tre ganger for dag i tillegg til is,brus, drinker, pølse, toast og hamburger ved bassengområdet. Var en smule godt å komme hjem til tørre brødskiver også, selv om det var utrolig godt å kunne gå til dekket bord også for mamsen;) Og ikke minst melk! Her gikk det med nesten 3 liter melk det første døgnet vi var hjemme! Melka på Gran Canaria smakte sinku og ketose, hihi.


Nesten alle av oss badet i syden;) Lillebror ville heller leke med vann og bøtte, 
eller bøtte og sand, alt etter hvor vi var. Til hotellet var det også et badeland vi
kunne benytte, men vi var vel der en dag.... Ikke oppvarma vann, og dermed var 
det varmere å bade i sjøen;) Om du har lyst å dra på en kjemperolig familieferie 
er det et godt alternativ å reise til Taurito!

PS! Et tips til andre som skal ut å reise med Air Europa: maten er ikke verdt å bestille med mindre du liker ris, ris og atter ris! Til barna var det ok mat, men ikke til de voksne. Og skal du handle taxfree, så gjør dette på flyplassen på Las Palmas;)


1 kommentar:

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)