mandag 19. april 2010

En helg full av forventninger

 Så da sto vi her på torsdagsmorgenen da, en småsliten mor og tre furtne barn, med skjegget i postkassa og gubben langt til havs. Hvor merkelig det enn høres ut, så stoppet all flytrafikk opp på grunn av en vulkan!! Hvor sansynlig er det at noe sånt skjer liksom?! Torsdagen gikk, vi tenkte i morgen kanskje...? Fredagen kom og gikk, ingen pappa her i huset. I morgen kanskje, men nei. Så ble det søndag, luftrommet åpnet og vi tenkte: ENDELIG! Men hva skjer...?
Jo, da kommer det snø fra oven, tett i tett med snø!!! Så dermed ble det igjen stopp... Men vi smurte oss med en giga dose tålmodighet, sa at i morgen da kommer pappa!! Men så skjedde det vel mer som et lite mirakel, kl 1930 landet helikopteret og pappa var igjen tilbake hos de søte små- og den nå lykkelige mammaen;) Lillebror som ikke hadde sett pappa på 18 dager, smilte fra øre til øre og strekte hender! Det er nesten litt wow, for han har blitt mammadalt, og liker bare mamma han;)
Huff så kaldt, sneen dekker alt!
Katten skulle ut å gå, da fikk den hvite sokker på. 
 Huff så kaldt, sneen dekker alt!
Lillebror lengter ut, så kanskje vi må ut senere i dag;) Været stopper nok ikke oss.
Men hvem vet, kanskje vil denne kampen bli vunnet av Sola og vi får en enda flottere dag?

1 kommentar:

  1. Så godt å få husbonden hjem:) To på jobben til gemalen skulle på tidenes dykkertur til Egypt denne uken, men det utgikk med verdens høyeste kneløft det også.. Sånt må være kjedelig altså!
    Vi som holder oss ventende hjemme påvirkes jo ikke så mye i grunn;)

    Ha en nydelig uke:)

    Klem fra Izabelle

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)