tirsdag 24. august 2010

Hipp, hurra for du er super!!


Tiden flyr, jeg er fullt klar over det, og at den går enda fortere i godt selskap er det ingen tvil om!! Men at det allerede er 9 år siden jeg satt småfrustert på sykehuset med ei lita jenta i mine armer. Frustert fordi jeg var sikker på at vi ventet gutt og dermed ikke hadde jentenavn klart, men kjempeglad fordi jeg endelig hadde vesla hos meg!! Navnet ble vi vel enige om etterhvert, altså etter et par dager, litt brainstorming ble det, forslag ble slengt ut i lufta, smakt på og forkasta...før vi til slutt ble enige om et navn vi likte. Storesøster fikk det siste ordet, og hvem av oss kunne vel motstå hennes herlige uttrykk i det hun fortalte oss at lillesøster skulle hete Kani-nene;) Hun heter ikke det altså, men du vet toåringer har ikke verdens beste uttale, hihi.



I helgen feiret vi med hele tre selskaper, 5 liter pølse og pastagryte, 6 liter brokkollisuppe, 40 blekksprutpølser og store mengder kake gikk unna, så jeg tror nok de fleste gikk mett og fornøyd ut døra. Bursdagsbarnet selv var storfornøyd!! Og i dag så valgte hun å ta med seg bursdagspengene og dra på bytur for å kjøpe seg mini-pc! Og av oss fikk hun Ipod-docking, så nå er det liv i heimen!

I kveld skal vi feire henne med tacopizza og full avslapping- vi gleder oss!

Hipp, hurra for Snuppa vår som fyller 9 år i dag!!!!


1 kommentar:

  1. Hei :) Hurra for Kari Marlene.. håper ho har hatt en kjempe fin dag.. ble nå feira skikkelig i helga skjønne jeg.. morsomt:)

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)