torsdag 14. oktober 2010

Bli sett du også!

Det er liv i meg, det er verre med modemet jeg har fra Telenor... Aner et lite lys i tunnelen i løpet av neste uke. Siden jeg ikke har bilder tilgjengelig på denne pc'n, så vil jeg benytte anledningen til å minne dere alle om at dagen i dag er den store Refleksdagen!! 


Hvor mange ganger har vi ikke kommet kjørende langs veien og i siste øyeblikk oppdaget en skygge langs veibanen, mang en gang har jeg vært så sint at jeg har vært på nippet til å stoppe og kjefte vedkommende huden full fordi jeg har blitt så skremt! Her i huset har barna lært seg at refleks er viktig når man skal ferdes i trafikken, enten det er mørkt eller det er skumring. Heldigvis har det blitt mer og mer gang- og sykkelstier langs de norske veiene, men likevel så behøver vi refleks. Ganske greit at vi blit sett, så kanskje vi slipper å ha bilens lys rett i øynene også;)

Så dagens oppfordring er:

Bruk refleks om du har livet kjært!!!!

Ellers så buzzer vi Pampers Activ fit for tiden, og en oppdatering der vil komme så snart Telenor er i godlune;)


3 kommentarer:

 1. Ja refleks er livsviktig!
  Da jeg skulle ta oppkjøring i utrykkning, var vi på kurs, der vi bl.a fikk se hvor dårlig man ser når det er mørkt! Plasserte ut personer med og uten refleks..Så ja refleks MÅ man ha!!!:)

  Ha en fin dag:)

  klem Ea

  SvarSlett
 2. Venter enda på adressen din,jeg.... :) JA,refleks er livsviktig !!!

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)