fredag 15. oktober 2010

Å jul med din glede!!

Denne sydde jeg til jentene i 2006
Ikke for å skremme dere, men nå nærmer julen seg med stormskritt altså;) Sitter å titter i ukeblader og hva kan jeg lese? Jo, det er tid for å begynne å tenke på kalendergaver til de forventningsfulle barna! Å hjelpes sier nå jeg.... Vel, vi snakket om det litt tidligere i uka, da noe hadde veldig lyst på julemarsipan. Hvordan skal vi gjøre det med adventskalenderen i år liksom... 

Saken er den at i fjor så kom jula omtrent som kasta på oss, vi koste oss gløgg i hjel med lillebror og glemte nok litt tid og sted, for plutselig var det 1. desember og mor sjøl hadde glemt hele gavekalenderen. Nå er situasjonen en annen, tror jeg;) Det er i allefall oktober enn så lenge, og jeg vet at desember vil komme om litt. 

Så var det den kalenderen da, hva putter man i gaveposene som kan trylle frem smilet hos to søte jenter... Ønskene har kommet, og det er kanskje ingen bombe at minstejenta sa som følger: Shabby chic tinger vel... Vel det sier seg selv at nå må mor tenke kreativt og det blir nok ikke gave til deg lille frøken hver dag;) For om man skal ha gavekalender så må de nok fint venne seg til å få gave annen hver dag. Lillebror søtmons skal nok få sin egen sjokoladekalender;)

Vi har fast tradisjon på at det skal være en engel til hver av de og en snøkule hvert år. Men så vil jeg jo gjerne ha litt tips og sånn fra dere og da;) Hvilke lure ting kan jeg putte i gaveposene til to frøkener på 9 og 11 år? Jeg er sikker på at noen av dere har ett eller annet kreativt forslag å komme med, og det gleder jeg meg til å høre;)

2 kommentarer:

  1. Jeg har nok også tenkt litt kalender allerede, jula kommer fort :) Til jenter er egentlig kalendergaver greit. Min 11-åring får hårspenner, hårstrikk, lipgloss, hårbøyle, tyggegummi, flaxlodd, småflasker med dusjsåpe, bodylotion, sjampo, balsam og slikt, undertøy, blyanter, viskelær, glitterpenn osv. i tillegg til litt julegodter. Jeg liker best å pakke inn bruksting som ungene har nytte av. Dilldall som bare samler støv til det kastes unngår jeg... Lykke til! Ha en fin helg videre :)

    SvarSlett
  2. Kalender var sjølvsagt då eg var lita (og faktisk heilt til eg fekk eigne ungar ;-)! No er jentene mine 7 og 8, nokon gåver får dei i lag, andre dagar får dei kvar sin. Før hadde vi barne-tv kalenderen i pakken 1. desember. i fjor (og i år) var det ein Flax-kalender i den første pakken. Dei får julekjolar, strømpebukser, laurdagsgodt (på laurdagar), hobbypakkar på søndagar (eller andre dagar nokon er heime). Vi ser på kalenderen og akrivitetane vi veit om før 1. des og tilpassar kalenderen til det.Ofte ting dei ville fått likevel... Har ikkje starta på årets kalender, tek gjerne i mot tips! :-) God søndag!

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)