lørdag 23. oktober 2010

Kaldt, kaldere, våtest

Plutselig kom vinteren til Møre, gjett om vi har ventet lenge på at verden skulle bli fin og hvit....eller vent nå litt! Vi rakk faktisk ikke å vente, før vi ante hva som var i gjære var bilene dekket av et lag med hvit snø og sommerdekk var ikke det beste valget må vite. Så hva gjør man da? Jo man tar livet med ro og trøster seg med at man har nok mat i skapet og barna ikke har noen fritidsaktiviteter akkurat den kvelden.

Nå viste det seg at snøen som dalte på onsdag bare var starten på vintereventyret, og i går var det enda hvitere....og enda kaldere. Frossen som jeg alltid er holder jeg selvsagt på å fryse i hjel, og varmepumpa som har tynt oss ut av de varme klærne tidliger i uka har nå gitt oss en kald opplevelse. Takk og pris for mine nye deilige ullklær, at jeg har visse likhetstrekk med den kommende julegrisen har ikke så mye å si, her er det viktigste å ikke fryse;)

Jeg er selvsagt veldig frista til å fyre i ovnen, men som dere vet er jo lillebror sjef over den delen av stua og ovnen er til tider bolig for både traktor og dyr, så mulig jeg må finne på noe lurt for å unngå brente fingre.

Ja, vi har faktisk stekt årets første porsjon med kokosmakroner;)
Men som vi alle vet det hvite eventyret kan for gå over i et vått mareritt, for i dag så har det regnet og blåst, og nå for litt siden så haglet det, og er man skikkelig uheldig så kan det fort blitt ganske glatte veier....Nei, det er vel ingen tvil om at jeg skal kose meg inne sammen med familien i kveld;)

Ønsker deg en kjempeflott aften!!



4 kommentarer:

 1. Nydelige lillebror, koser seg i snøen! =)

  Kjekt om han finner et annet sted å putte lekene sine, enn akkurat peisen, den trengs jo til annet bruk framover!
  (nissen skal jo bl.a komme ned pipa, da kan det jo ikke være fullt av leker inni der!)

  Kos dere inne, med ullklær og god mat!
  Lørdagsklemmer til alle!

  SvarSlett
 2. Jeg er sikker på at du slet ikke ligner julegrisen....
  Og så fint med sne allerede, eller ?? Det er måske slet ikke tidligt for jer ??

  SvarSlett
 3. Fikk mms fra mamma om det første snøfallet...litt tidlig enda ja!!:) Her er det stabilt fint vær, men iskaldt...!!

  Ha en fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 4. Her har vinteren både kommet og gått. I dag er det nydelig høstvær med sol og 6-7 grader. Koser oss da :) Ser ut til at lillebror liker det hvite. Greit når det holder seg tørt, men ikke så morsomt lenger når det blir vått ;)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)