mandag 20. desember 2010

Bare få dager igjen...kommer vi i mål?!


Som tiden flyr, mulig det er bare meg, men er desember virkelig like lang som andre månedene?! Dagene flyr, kommer stadig litt lenger på listen over ting som skulle vært gjort, likevel blir ikke listen uten gjøremål... I morgen skal jeg på bytur i håp om å bli helt ferdig, og blir jeg ikke ferdig så blir det som det blir, dermed basta!! Og ikke minst så skal jeg hente årets julekort, de blir sendt avgårde på onsdag, så da er de i det minste sendt før jula setter inn;)

Ikke helgens bakst, men lånt fra et tidligere innlegg, helgens ble mye bedre;)
I helgen laget vi kokosmakroner, seigmenner, brente mandler og gjorde noe så dumt som å velge en 1-2-3 risbolleblanding, sier seg kanskje selv at den ikke falt i smak. Ingen tvil om at de hjemmelagde er best, så da er det bare å finne frem oppskriften og lage nye. Pytt, pytt, man lærer etterhvert, og så er det jo dobbel glede for nå har vi jo gledet oss en gang allerede til å sette tennene i deilige risboller.


Enda så "streng" jeg er på å holde på faste dager i desember, så kan vi skryte av et nypynta juletre! På lørdag kom juletreet ned fra loftet og jentene fikk kose seg å pynte med glitter og stas. Det ble selvsagt ikke slik som alle de treene en kan se i interiørblader og blogger rundt omkring, men det ble vårt;) Kanskje drømmes det om et hvitt tre også her i huset, men det snakker vi ikke så høyt om. Årets tre er i allefall i ferd med å miste nålene og litt av glansen, kanskje er det en smule utslitt, men det er akkurat like perfekt som et hvert tre du kan finne i skogen, og jeg slipper unna både allergi og evigheter på leting etter det perfekte treet;) Og det som gjør meg ekstra glad er at lillebror lar treet stå i fred!!!!!!!!!!!!!!

I fjøset går det stadig fremover, kanskje angrer fruen en smule over det valget vi tok, i allefall etter leggetid.... Før var det jo slik at vi melket kyrne klokka 7 og klokka 18, og da visste jeg jo når jeg måtte opp. Nå melkes de døgnet rundt, og med de siste netters nattefrost der roboten stadig innynder seg i mitt trøtte legeme, så er det ikke til å stikke under en stol at det føles litt irriterende med alt det nye... Håper bare at det snart går seg til, vi har bare vært der ei knapp uke, så det må da enda være håp;)


Husker dere denne pakken? Nå venter den på å komme på veggen i Furtebua.

Ellers så er det verdt å merke seg at det blir ingen jul uten Rockeulven, og NRK sender også i år Med Grimm og Gru til forskjellige tider på sine kanaler. Ikke noe er som å benke seg foran tv'n å se denne filmen, vi er så heldig at vi har den på DVD også, men det blir ikke det samme, så om det er flere fan der ute, så ta en titt på sendetidene her.


Ønsker dere alle en fin mandag!!!!! Krysser fingrene for at det blir jul i fleste hjem om få dager, her blir det i allefall julefest:)

4 kommentarer:

 1. Det ser ut til at du har full kontroll;)

  Her er det berre mor som må få med seg "Grimm og gru," men ho kosa seg til gjengjeld og nynna "Mum is home" rett som det er:-) Eg har framleis ikkje skjønt ka dyr alle bad guysane er, men kanskje eg skjøna det i år?

  God jul til dokke alle!

  Eva

  SvarSlett
 2. tjo hoooo... så koselig å se litt livstegn fra deg --- skjønna det er travle tider ;)
  spennende med robot ;)
  gleda meg til vi starter opp
  Juleklemma fra monika

  SvarSlett
 3. Godt at læse nyt fra dig....Du har styr på julen, kan jeg se :-))
  Er køerne flyttet ind i det nye fjøs eller bliver de bare malket derinde ??

  SvarSlett
 4. Jøss så flink du er da:)

  Jeg ligger enda etter, å det tror jeg at jeg kommer til å gjøre ut i det nye året også;) Tiden går da så fort...:)

  Men jula kjem og jula går...det er hvertfall sikkert:)

  Ha en fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)