lørdag 19. mars 2011

Velkommen til bords!Mitt grusomme kjøkken har nå blitt en smule bedre, og jeg er så glad!! Hvordan lurer du kanskje på;) Jo, jeg kjøpte meg nytt kjøkkenbord og stoler, hvite sådane og det utgjorde ganske mye trivselsmessig! Nå er kanskje ikke hvitt så praktisk i et hjem med små barn, men skitt la gå;) Har vært og kjøpt meg blank voksduk i dag, så den skal på og skåne bordet etter beste evne. Trekket på putene kan jeg jo bytte, og de ligger jo i ro slik at man faktisk slipper å  få tresmak i rompa etter 10 minutt. Har prøvd løse puter på de gamle, og det gikk ti minutt så var strikken av, og putene bare hang å slang til de ble kastet. Nå sitter vi høyt og mykt, og kan skue ut over havet, se Atlanterhavsveien i det fjerne. Herlig!!!


Min flotte våkn-opp vegg kommer enda mer til sin rett med hvite møbler, mon tro om jeg ikke nå skal prøve å få malt de siste veggene også *plystre*  De skal forøvrig være helt hvite:) Lampen over bordet skal også flyttes, men alt kan da ikke skje på 1-2-3, og det er jo greit å vite hvor bordet skal stå før en lager atter et nytt hull i taket....*plystrer atter en gang*


I dag har vi i allefall kost oss ved bordet, med te og nystekte vafler:) Hadde koselig besøk av Monika, og hun hadde med seg denne flotte gaven til meg- heldige meg:) Kjekt å møte andre bloggdamer- og ikke minst andre bondetupper, bondeyrket er jo ikke akkurat kvinnedominert!

Nå er det avslapping i dette hjemmet, biff og masse sopp står på menyen. Ønsker alle en trivelig kveld!!!


6 kommentarer:

 1. Nydelig blåfarge... ;)
  Hilsen Lena

  SvarSlett
 2. Kjempefint du har det :)
  Ha en fortsatt fin helg. Klem

  SvarSlett
 3. Hei :)

  Det var et kjempefint bord du har kjøpt deg... og så flott ei blåfarge.. den kvikker opp..

  Ha en fin søndagskveld videre :)

  SvarSlett
 4. tjo hooo...
  det va så koselig å sitte ved det bordet ;)

  håper du får ei fine veke ---
  klemma fra monika
  som venter på ein betongbil i dag ;)

  SvarSlett
 5. Så fint ett bord og fine stoler:)
  Blåfaga er knallfin, er jo som å se på himmelen:)

  Ønsker deg en fin dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)