mandag 13. juni 2011

Blåmandag med kaker og brus


Lillebror fyller 2  år 17. juni, og det feiret vi allerede i dag:) Lillebror syns det var litt stas å feire bursdag, og var glad da han fikk både lastebiler og traktor. En skulle gjerne tro at bildet var tatt etter endt feiring, men dette er tatt like før gjestene kom... Litt plaget med øreverk for tiden, og da blir man sliten. Bodyen han har på seg, er helt lillebror!! Han er jo så glad i hammer og verktøy;)



Når en slik ihuga traktorgutt som  lillebror fyller år, er det en selvfølge at det må være traktorkake på kakebordet! Dette er en sjokoladekake med smørkrem( smør, melis og philadelfiaost). Kan tro lillebror var glad i går da han fikk se denne ferdig! I dag fikk han endelig smake på den, og han spiste faktisk litt også;) Nå krysser jeg derimot fingrene for at den blå fargen ikke sitter blegg på hans nye handymanbody....
 

Mens vi leita etter kakeinspirasjon før helga, så kom vi over ei jungelhjulkake og lillebror lo så godt at jeg ble frista til å prøve. Denne er laget med marsmellowsfondant noe jeg aldri har prøvd før. Glemte dessverre å ta av en bit som skulle være hvit, så alt ble blått og derfor mangler Trillefanten munn;) Dette var min første kake av dette slaget, men garantert ikke den siste, jeg har jo sommeren til å øve meg på- er tross alt ikke så lenge til neste feiring.



1 kommentar:

  1. Deilig rosa vogn og fantastisk fine kaker (som jeg GJERNE skulle smake;).

    Ha en deilig uke, Veronika og kompani:)

    Klem

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)