mandag 2. januar 2012

Godt stekt

 
Det har jeg glemt å fortelle dere... Vi fikk nemlig tilbud om å buzze stekepanner og iskremmaskin fra OBH Nordica, og selv om dette var en kampanje vi måtte betale for, så hivde vi oss med. I posten fikk vi ei pakke med mini stekepanne(20 cm), stekepanne 28 cm, wokpanne og en iskremmaskin.


Mor sjøl gledet seg mest til å få nye stekepanner etter årevis med jernpanne, tung og ekkel. Barna i huset gledet seg selvsagt mest til den lille, blå iskremmaskinen. Hvem som ble mest glad er vel heller litt usikkert, men kanskje det var far i huset som skulle steke seg speilegg? For ingen ting har enda stekt seg fast i stekepannene, og ikke behøver en noe særlig olje og smør til steking heller. Lillebror har uten tvil lagt sin elsk på den lille stekepannen, super når man lager omelett av to egg eller bare skal steke litt pølse. Iskremmaskinen har vi ikke helt fått til, mulig det er vår egen utålmodighet som skaper trøbbel i paradis. Men vi gir ikke opp og har nå planer om å lage sorbet, skålene står i allefall klare til bruk i fryseren til enhver tid;) Vår erfaring er i allefall at vi trygt kan anbefale OBH nordica sin ECO serie til andre som lurer på å investere i nye stekepanner!

4 kommentarer:

 1. Takk for tipset! Har selv noen ting fra OBH, og synes de har god kvalitet, så skal absolutt vurdere disse om jeg trenger noe nytt. Det var nok noen gode kjøp!

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 2. Er fan av mange av OBH Nordica sine produkter :)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår Veronika:)

  Jeg ble ikke med på denne, angrer litt nå ser jeg;)
  Men men:)

  Håper alt står bra til med dere i det nye året:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 4. Hei :)

  Godt nytt år :)

  Så kjekt å få lov å teste ut dette da.. så fine ut disse pannene.

  Hvordan gikk testingen av iskremmaskina da ?

  Klem

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)