1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
2,5 dl lettkokte havregryn
2 dl solsikkefrø
0,5 dl gresskarkjerner (om jeg dropper disse, så øker jeg mengden av noe annet)
1 dl sesamfrø
4 dl melblanding av sorten: Matpakkebrød
7 dl vann
1 ss honning
Sånn skal røren se ut i det du tømmer den ut på stekebrettet. Våt og klissete.
Stryk røren ut på to bakebrett så jevnt som mulig, og sett i ovnen på varmluft 180 grader i 10 minutt, ta ut og rut opp, sett inn igjen i ca 30 minutter. Da slår jeg av ovene og lar brettene stå i ca 10 minutter før jeg åpner døren på gløtt og lar de stå til ovnen er kald. Skulle du være uheldig, er det bare å legge de på en rist å ettersteke.
Yummi, her baker vi også knekkebrød og det så smaskens altså:)
SvarSlettI dag blir det baking av klibrød igjen, ikke et gram med mel i, men derimot både kruskakli og linfrø moset med stavmikser til de får melkonsistens. Nydelig og mettende;)
Ønsker deg og dine en alldeles fortreffelig lørdag:)
Klemklem
Dette ser bare helt deilig ut. Må prøve og bake de denne uken. Siden det bare er jeg som spiser knekkebrød varer de sikkert lenge. Hvor lenge varer de før de blir vassne? Og siden jeg ikke har matpakke brød mel her, hvilken mel sort smaker best?
SvarSlettKlem fra USA,
Tone Lill