fredag 31. desember 2010

Tilbakeblikk

Så er året 2010 straks over, bare timer gjenstår av dette året vi har lagt bak oss. Tenkte jeg skulle ta en liten oppsummering av året som gikk her på bloggen min. 


Januar var en måned der vi lurte på masse rart, blandt annet så lurte vi litt på produktnavn som er heller merkelige.... Ta en titt her, så skjønner du hva jeg mener;)


Februar var tiden for kulde og kjølige opplevelser, men også tiden for missekonkurranse.

Mars var måneden der hvor vi først snødde bort, for så å blir oversvømt av vann. Men vi hadde mange fine kosestunder inne, så noen fordeler har og det dårlige været:) Og ikke minst så slo jeg opp med Finn


April var ikke bare god, Olivia forsvant og det var mye gråt i heimen... savner ho enda. Også fikk vi merke den berømte askeskyen også her, men vi hadde også mange fine stunder:) Blandt annet så fikk vi besøk av påskeharen og vi var litt kreative


Mai var flott den! En gjesteblogger fikk komme innom bloggen min, fristelsene sto i kø, kreativ var jeg også og mange fine turer på sykkel ble det også på oss:)


Juni ble en fin og aktiv måned, lillebror lærte å , været var flott og vi kunne være masse ute og kose oss. Jeg fant ut at bloggen min kom opp under et merkelig søk, som etter hvert viste seg å være selvforskyldt, hihi. Jeg fikk bevist at jeg faktisk er like sterk som Pippi og jeg gjorde noen små kreative krumsprang.
Juli, feriemåneden vår, og i år gikk turen til Danmark. Koser oss der nede, kanskje blir det flere turer i årene som kommer. Litt kreativ var jeg utrolig nok også denne måneden, mulig et lite solstikk;) Bursdager ble feiret med mange søte fristelser og noen sunne, kalorifrie muffins så dagens lys


August ble måneden for både innekos, badevær og turer på fjellet. Litt interiør ble det også på bloggen min, fra brunt til hvitt, og et tips til å sette spor etter seg


Så kom september, og jeg klarte å bevise for meg selv at alt er mulig!! Vi hadde mystiske gjester i hagen og lillebror har blitt litt av en tøffing.

Oktober, å du å du...blogglysten min avtok og det ble stille her. Fjøset vårt kom under tak, og det ble travle dager.

November ja hva skjedde egentlig da....? Vi fikk to nye katter, villmenner som etterhvert viste seg å være mer som Tarzan og Jane i filmen altså. Vår egen Tarzan er og blir borte, hvor han har blitt av aner vi ikke, trist og fælt, savner han hver dag. Og lillebror syns skjegg er noe møkk;)


Så er siste måned kommet, desember kom med frost og snø, jentene laget litt julegaver og jeg ble endelig ferdig med en genser som jeg startet på for evigheter siden...


Så da er det bare å ønske dere alle en riktig fin kveld, håper dere har mulighet til å sende opp litt fyrverkeri- her blåser det fælt og fyrverkeriet blir nok satt til sides. Kalkunen er ferdig stekt og huset lukter deilig!!


Takk til alle dere som har fulgt oss dette året, ønsker dere alle et riktig godt nytt år!!!


5 kommentarer:

 1. En fryd å følge dere gjennom dette året som har gått, håper vi faktisk får til å møtes i 2011!!

  Barna deres er så fantastisk nydelige alle sammen!
  Takk for at du har sluppet meg inn i livene deres, setter så stor pris på deg Veronika!

  Godt nytt år til dere alle, kos dere i kveld! =)
  Stor klem!

  SvarSlett
 2. Hallo Veronika
  Frohes neues Jahr an Alle!
  Euer Leben in Haus und neuem Stall ist immer wieder schön zu lesen und das werde ich auch im neuen Jahr 2011 weiter verfolgen!
  Liebe Grüße von Wilma

  SvarSlett
 3. Sikke en dejlig gennemgang af året der gik :-))
  Du og dine ønskes et rigtigt godt nytår :-))

  SvarSlett
 4. Riktig godt nyttår til deg og dine:)

  Gleder meg til ett nytt flott bloggår sammen med deg;)

  Klem Ea

  SvarSlett
 5. Godt nytt år til deg og dine og ;)

  gleda meg vilt til vi begynner og er så glad at noen har gått vegen først og vil dere alt eg trenger å vite ;)
  Hint -hint :)
  her har 2 av 3 kalva no og snart håper eg at skuldrene senker seg litt og ting faller på plass....
  Hadde tenkt meg til Bud i dag - men stenkte veger gjor vel at ferga har ikkje går etter rute....

  og snøen daler ned til min fortvileles og siverts glede ;)
  Klemma fra monika

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)